Mitt besök hos Oskarshamns veterinär och smådjursklinik

När min katt blev sjuk förra året så hade jag inget annat val än att åka till smådjurskliniken i Oskarshamn. Hon fick ligga inne över helgen och fick dropp och medicin. Efteråt fick jag ordinationer på medicinering och kosthållning. Jag kunde köpa allt jag behövde på plats eftersom de även hade foderförsäljning i sin butik.

Efter några veckor fick jag en telefontid till veterinären i Oskarshamn igen och fick möjlighet att ställa de frågor som jag hade. Jag behövde byta medicin så jag fick boka in en tid hos veterinären någon vecka senare för att han skulle kunna kolla hur min katt mådde. Hon fick en ny sorts medicin och blev hemskickad med nytt foder. Idag mår hon mycket bättre och har blivit av med det som gjorde att hon inte mådde bra.

Det är inte bara smådjur som kan få vård av Smådjurskliniken i Oskarshamn för de har även ko och häst jour dygnet runt. Om du har problem med din djurbesättning kan du slå en signal så kommer de ut till dig och kollar på dina djur. De har då med sig mycket viktig utrustning i sin bil och kan utföra många undersökningar på plats. Om det däremot är större ingrepp som operation så får de ta med sig ditt djur in till sin operationssal.

De har mycket skicklig personal som tar hand om ditt djur och gör allt för att det ska må så bra som möjligt. Det kan ändå inträffa att det ändå går åt fel håll och ditt djur måste avlivas. Det kan vara en sista utväg om inget annat hjälper. Då har de möjlighet att hjälpa till med samtal och tröst.

Vissa kan tänka sig att betala vad som helst för att ens djur ska överleva men man bör tänka på hur det känns för djuret.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *