Kunde inte bestämma mig

Det var som om en okänd kraft hade fått kontroll över mig och jag visste varken in eller ut. Hur jag än vände och vred på det så kunde jag inte bestämma mig. Min bästa vän Klas skrattade bara men jag förbannade hans brist på förståelse inför mina ångestkval. När skärmen blippade till och visade att Arsenal skulle möta Chelsea förvandlades min oro till panik. Ska jag låna mig till en potentiell vinst eller ska jag inte? I min frustration surfade jag in på https://www.snabbfinans.se och läste om deras snabba lån. Klas frågade om jag vad dum i hela huvudet och skrattade rått när jag hytte med näven mot honom. Jag fick en magkänsla, ni vet när man nästan är säker på att man kan se in i framtiden. Jag såg de första målen och jag visste att det var min tur att sätta vinsten nu.

Jag fick snabblånet förvånansvärt snabbt och jag kunde lämna in spelet. Nu skakar väl alla moraltanter av ilska, inte nog med att snabblån är onda, de ska absolut inte användas till att finansiera spel. Men jag vill inte hålla med, jag har en fri vilja och med min fasta lön kan jag betala tillbaka lånet i slutet av månaden. Men just nu har jag inte pengar så varför inte?

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *